Het is mogelijk om in Nederland en Belgie een abonnement af te sluiten, je krijgt dan 5% korting en na 2 keer kan het weer gestopt worden. Je kan zelf in je winkelmand de samenstelling hiervan bepalen qua producten en aantallen en frequentie, door aan te vinken dat je dit product in een abonnement vorm wenst te ontvangen.

Na het bevestigen van de bestelling word je doorgeleid naar Mempay waar je kan aangeven of je de bestelling wekelijks, 2 wekelijks / 4 wekelijks / maandelijks / eens per 2 maanden automatisch toegezonden wilt krijgen. Het kan na de tweede levering ten aller tijden stopgezet worden (tot 5 dagen voor de volgende levering) door in te loggen in je account.

In je account kan je ook aangeven als je een keer een levering wilt overslaan.

Automatisch wordt je bestelling aan je account toegevoegd na elke door jouw aangegeven periode, De betaling wordt automatisch geïncasseerd door Mempay na elke levering en van ons ontvang je de factuur.

Op dit moment is het nog niet mogelijk andere producten aan de levering toe te voegen, dan dien je een extra order te plaatsen. Ook is niet mogelijk leveringen te retourneren die je ontvangen hebt naar aanleiding van een abonnement.

Hoe maak je een abonnement aan?

Als je via de Equilin.eu website de BASIC, BALANCER, GROW, MAGNESIUM, GLUCO of het combi product bestelt krijg je de keus:

Wil je op dit product een abonnement:
0 nee, eenmalige aankoop
0 ja graag, een abonnement -5%

Nadat je aangegeven hebt hoe je wilt betalen en nadat je akkoord bent gegaan met de leveringsvoorwaarden kom je op een mempay scherm waar je de frequentie van levering kan aangeven en je moet daar aangeven dat je akkoord gaat met een doorlopende incassomachtiging. Klik op 'abonneren'.

In het volgende scherm kan je de gewenste betaalmethode selecteren, akkoordverklaring aanvinken en na selectie van de bank moet je op 'betalen' klikken.